Thursday, March 24, 2011

The so called birthday


Assalamualaikum!

Lambat sikit baru nak update psl birthday kaaan? Patut tak payah update langsung. Tapi, aku nak mengkalung kan sekalung perhargaan kepada certain2 person, jadi harus update.

Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk hidup di muka bumi Allah ni, Terima kasih banyak2 ya Allah kerana masih memanjangkan umur ku. 20 tahun menghirup udara mu, aku sedar banyak dosa yang telah aku laku kan. InsyaAllah aku akan terus berusaha berubah kepada yang lebih baik. Amiiin.


Terima kasih kepada mak, yang pada hari 22 Mac 1991 bertarung nyawa melahir kan aku. Tanpa mak & abah, memang tak hidup lah Nur Afiqah kat dunia ni. Love you lots mak abah!

Tones of thanks kepada sesiapa yg meng-wish di FB mahu pun text or phone call. Ada yang bersemangat siap wish tepat pada 21st March =='' Siapa tah kaaaaan? ;p Fating, comment kau paling aku sukaaaa sekali :))



Terima kasih untuk Ira, Fasha & Norm for the best birthday suprise yang tak suprise mana pun sebab kau org plan bisik2 blkg aku, mcm aku x dgr =='' Seronok sangat main baling2 ayaq sabun sampai kena sound dgn 'akak emo' kaaan?

Thanks sekali lagi kepada Ira, Fasha & Norm for the presents. Thanks jugak kepada Fating rumet untuk hadiah tu.


Norm & Fasha bg that blue thingy I called it PUNOM. It is an abbreviation from Puteri's & Norma's name :D They said, they bought PUNOM for me because I always bullied them and when I'm bullying them, I look like that. Pffft.

Ira gave me a belt. Menganjing sunggoh, Sebab nya selama ni, kalau nak pakai jeans aku mesti rembat belt dia. Kehkeh.

Fating the rumet, bagi English novel. Mula2 dok confused jugak novel siapa tah atas katil aku. Rupa2 nya hadiah dari Fating. Dia ni memang tak reti nak bg depan2 agak nya ''==

Thanks banyak2 Achenk yang sudi turun Shah Alam terus dari Kedah semata2 nak bg suprise on my birthday. Hadiah paling besar and paling best untuk tahun ni. Thanks! Hilang rindu dapat lepak satu geng :D Thank you jugak untuk Nelly yang belanja lunch ^^




Terima kasih untuk Leen, Shasha, FS, Quya and Ili for the trip to Melaka. Really appreciate it guys! <3>






Nothin special, but being with you guys olredi make me happy. Like I've said, simple is better. The trip turns out bad due to some problems and indirectly awarded 22nd March 2011 as my worse birthday ever. Cukup pakej, hari jadi yang menambah kan dosa dan penyakit. Tapi tak apa, dah biasa pun birthday macam tah hapa2. So, hati dah cekal. Memang time 22 Mac baru nak bangun pukul 4 ptg, mmg time 22 Mac lah nak menangis kecik hati sbb BFs lambat wish, mmg time 22 Mac ada orang nak buat perangai, memang time 22 Mac tiba2 demam. Rasa nya tahun ni aku dah bertambah matang (nampak sikit 20 tu) sebab aku malas nak ambik kisah sangat pasal birthday. 22nd March, it's just a date. Right?

Last but not least, special thanks to Azmy, Amir & Sin yang sanggup tolong hantar balik S.A even korang ada kelas. Jasa korang sangat dihargai. :))

10 comments:

izzah said...

hapy befday,feeqa..
:)
FEEQA DAH TUA!!!
wakkaka

DOLCEshasha said...

kau matang awal than ktrg la :)

<3

itu ATMA :) said...

Ada hikmah utk semua kan? Btw, Happy belated bday taw. Sori takdpt nk join celebrate kat melaka tuh.

dylakamil said...

Nanti celebrate dengan aku pulak okay :) Mana aci tak celebrate dgn aku, hehe. Sorry tak dpt celebrate on the dot :(

Feeqa said...

izzah, thaaanks. mentang2 lah kau lahir lambaaaat :D

Feeqa said...

sha, maybe <3

Feeqa said...

Atma, yeap. Mungkin ada hikmah nya. Thanks weh :) Ssokay. Maybe next time ^^

Feeqa said...

dyl, okeeh. aku tggu. keh keh. olohh, kau yg jauh sgt pergi nya. haha

•myraSHJ• said...

jaohhhhhh !

Feeqa said...

apa yang jaoh?