Monday, April 11, 2011

Ini Perempuan Punya Birthday



09/04/11


Ini perempuan sumpah clueless gila kami nak buat sepeghaise kat dia padahai Pak Bii Paan dok kantoi kan dua tiga kali.



Lepas tu bawak pulak ini perempuan pergi makan durian. Apa mimpi tak taw tiba2 nak makan durian.

10/04/11

Then, bawak pulak ini perempuan pergi i-city sebab dia x pernah pergi. (Aku pun sama -___- )


Balik kolej kena sound dengan fakgad gelabah haram, wat rilekkk. Kisah hape kaaan. Then pakat baling tepung and telur sampai yg bukan birthday girl pun jahanam sekali. Nasib baik hari dia, kasi caaan. Gambar tidak dapat dipublish atas sbb2 tertentu.

Tengah hari Ahad pulak, bawak perempuan ni keliling Sunway sambil tutup mata. Carik Baskin Robbin celah mana tak taw.


Sepeghais lagi, kali ini dari Dyla Kamil.

Siapa sebenar nya perempuan ni sampai hebat sangat sambutan birthday dia? Firstly, sambutan birthday dia hebat bukan sebab dia, tapi sebab aku one of the organizer. Ececece. Haha. Secondly, kena lah hebat, sebab perempuan ni bestpeghen kita. Nama dia Fatin Syuhada Yahaya. Apa salah nya nak sambut setahun sekali macam ni kalau nak compare dengan setahun lebih dia dok bertahan dengan peel aku yang kadang2 mencabar iman ni kaaan? Keke.

Dear EFESH, HAPPY BIRTHDAY. Hope we could celebrate your birthday every year with so much fun till the end of our lives. I love you

6 comments:

mohamadazrulhaqim said...

seronoknya jadi cik FS !

*sentap ampa tak ajak aku turun shah alam sekali celebrate dia. Pak Bi ja ada. :(

Happy Birthday AGAIN Atynnn !

FS said...

oh ouchhhhhhhhhhhhhhhh I LOVE YOU MORE BABE, thanks a lottttttttt <3

Feeqa said...

aqim, dah agak dah kau akn sentap. haha

Feeqa said...

atyn, no haaaal :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
jangan habiskan kek..tinggal gua sikit

Feeqa said...

wslm. eh, lu sapa. kek habis dah pun. haha.