Wednesday, May 11, 2011

Ini ROOMMATES saya :))



Assalamualaikum!

Tarrraa. Tengok kat bawah ni, ni semua pictures rumet2 kita. Mmg dah habis sem baru nak kenal kan kaaaan. Haha, nak buat mcm mana, kite semua busy gila. Lagi2 yg budak masscom tu ;p

Kite pergi PAS and SACC utk makan & tolong jadi model utk storyboard si Zainab ==''



Pulun la concentrate dengar explanation waiter tu.

Tup tup. Yang ini pun dua kali 5 -___-



Yang ini nama dia Syaira, pggl dia mok.


Yang ini Zainab, budak masscom uuuuuuu.


'
Bila dah kenyang, bear tergolek tak ingat dunia.

Yang menggelabah bajet comel sgt peluk bear ni pulak Fatin Najiah.

Rasanya dah cukup kenal kan semua. Terima kasih Zainaaaaab. Kopak jugak kena kekoh malam tu. Sekali sekala takpe kaaan?

Roommates, terima kasih kerana bertahan dengan aku selama satu sem ni. Terima kasih sudi dengar aku bebel itu ini tak puas hati dgn manusia mana. Terima kasih sudi bg pinjam sudu. Terima kasih tak halau aku dan Ira klua bila ktorg dok memekak bergaduh dlm bilik. Terima kasih atas semua kenangan. Walaupun skjp sgt kita kenal, tapi seriously. I LOVE YOU ALL laaaaah

p/s: benda ni terperuk dalam draft selama sebulan ==''

10 comments:

persona non grata said...

cun2~
thanks for everything~ :D

Feeqa said...

hahha, u're welcome yo!

izzah said...

waa, feeqa jd model tau!!
wuuwuwu..
;)

Feeqa said...

haha, next sem kau pilih sorg bdk mascom jd rumet xD

itu ATMA :) said...

Seghonoknyaa dia jd model. :p

Feeqa said...

asek kau je jd model, bg aku pulaaak. haha

FS said...

nak berkenalan dengan roommate awak yg pemurah tu pleaseee, hihihi

Feeqa said...

ohh, yg pemurah tu yg pgg bear tu. hehe

faiz said...

aku igt aku ja bear,
ad jgak org len nama bear.
haha

Feeqa said...

haha, blh kawen ;p