Monday, May 2, 2011

Hanshik Promotion - Part I

Assalamualaikum! :)

Nampak tak smiley kat atas tu? Itu melambangkan ke-happy-an yang teramat sangat sebab exam tinggal satu paper je lagi. Nuuuuuuuun jauh di sana 10 May nnt. Mood memang merehatkan diri selepas berhempas pulas 5 hari lah kaaaaan.

Eh ni, dengar cerita orang dok kecoh pasai GULA-GULA laaah, 24:7 laaah. Macam lawak lah pulak. Sudah2 lah tu cakap pasal diorang. Nih, baik tgk video mamat korea ORI terbaek dari ladang punya ;p


video

Say JAPCHAE!!!~
Time ni sebenarnya SuJu tengah buat promotion Korean food. Selama ni aku x pernah dgr pun apa benda Japchae tu. Tapi lepas tengok video ni, terasa nak makan pulak. Macam mihun je kaaaan? Tapi warna x menarik sangat. Haha.

Siapa on, jom ikut aku buru Japchae lepas finaaaal.

p/s: Beza Super Junior dengan 24:7, diorg comel secara SEMULA JADI bukan dibuat2 macam budak Malaysia perasan kpop group tu. ;p

4 comments:

•myraSHJ• said...

tak habih habih dgn suju .

Feeqa said...

hahah, mana adaaa. jarang dah kaaan. keke

Nor atau Nad said...

gula-gula sure kau suka kan??

Feeqa said...

errr, sbnr nya kau yg suka kaaaan? Haha