Sunday, July 3, 2011

Lama Ngatt Aih X Jumpa ==''


Assalamualaikum :))


Tadi p Mid Valley dengan Fating Pucca and Yuna rabun-tahap-apa-x-taw-nak-cakap-dah. Konon nak lepas rindu lah. P tgk muvee sama2 konon sweet. Padahal duduk seat depan sekali mendongak ke langit. MONTEL ke mana carlo ke mana. X de lah menarik mana pun cerita tu, kitorg decide nak tgk pn sbb Transformer semua sold out. Monte Carlo blh laa 2/5, tu pun sebab Selena comeyh. Hahah.

Pucca dengan baik hati nya belanja kami makan Korean Cuisine. *aku yang demand sebenar nya. Hahha
Seriously, you'll be blessed beybehhh. Kau org first aku jumpa pemurah gila abbi gini. Haha. Yang dua bowl kat depan tu nama dia Ramyun. Aku ambik Tuna Ramyun & Pucca ambik Kimchi Ramyun. Yuna ambik Bulgogi(beef apa tah, aku lupa dan malas nk gugel). Mak ngaaai, manis macam org klate punya lauk pulak =='' Aku syak tuan punya kedai kahwin dgn mamat klate.

Disebabkan aku sebenar masih kenyang dan aku agak beef maniac sejak kebelakangan ni, so, aku tukar makanan ngn Yuna. Dia ambik Ramyun, aku rembat Bulgogi manih dia tu.

Ni aku belanja depa Deobbokkie. Suma pakat x maw try kali kedua dah aku rasa. Hhaha.

Ni dia yang pemurah tu. Sapa nak kawan dengan dia, mintak no kat aku. Hhahaha.

Yuna kata aku dah kurus. Yeay!

Ni dalam cinema yang tengok MONTEL carlo mmg kena dongak ke langit ==''

Ini pulak beli armlet bajet friendship sanaddd. Aku yg merah, Yuna yang warna warni macam hindu tu, Pucca yang ada warna ungu tu.


Dan dua yang terakhir ni muka hepy tak hingat dapat tengok muka B2ST dalam scheduler Pucca. Kalau aku pergi hari tu mungkin lagi teruk sengih nya -____-

Mungkin hari ni hari paling bahagia. Sebab dapat lepas rindu, sebab dapat gelak sama2 dengan rumets gila (selalu gelak sorg2 je kt umah tgk Korea *loser), sebab dapat tgk B2ST & sebab saya sayang parents saya xP

Okay, dah nak tidur, esok nak keluar lagi. Pakat la berjalan hari2 Afiqah oiii. Ha, esok 4th July, nanti kan je lah bday post lg -.- Daaaaa, salam.



Decide nak jadi real B2UTY. :))
Now I'm an E.L.F , SHAWOL & B2UTY :D

6 comments:

Fating Pucca said...

sukaaa gilaaa entry ne ! FULLSTOP !

*dah komen. puas hati cik minah ? HAHA. <3 Pucca

Feeqa said...

ngaku ohh pucca. haha. yolaah, puas! xD

Fating Pucca said...

hang jugak yang letak nama aku cenggitu lam entry tuh.

Feeqa said...

x yoh koya nok kecek kedah sgt dehh. xP

FS said...

makin stylo awek niii, pheweeet abe bob

Feeqa said...

jgn nk bob sanaddd oiiii. haha