Friday, August 19, 2011

1 year olredi? :))


Dari zaman hisap jari

Ke zaman dah menggedik nak mandi pool

Ke zaman dah pandai lipat kain

Ke zaman dah boleh duduk

Ke zaman masuk dalam walker tapi tak ingin nak jalan

Ke zaman pakai baju mak ngah kasi and drive

Ke zaman pakai ear muffler macam Koreans

Ke zaman hisap puting dan duduk atas meja makan

Ke zaman dah reti nak makan wayar

Ke zaman durian, biskut, keropok semua kau pakat nak telan.

19th August balik. Ayep dah satu tahun. Tak sangka betoii. Ingat nak pegi melawat dia esok kat Cheras, tp dah mak kata along nak balik Sabtu ni, x jadi lah p :)) Tak de prepare apa2 hadiah pun untuk Ayep (kopak habis berjimba), so x taw, patut ke hadiah kan dia something? Haha. Anyway, Happy 1 year my beloved nephew

8 comments:

izzah said...

befday ayep!!hehe....comey weyh!!kimslm peluk cium dr kak izzah comel!!muahaha

..sleyp0..◕‿◕ said...

aiyoyoyo omeyy omeyy :)

btw akk ko umo bape eh skng?

Feeqa said...

Izzah; kalau aku aunty kau apahal plk blh jd kakak? hahah

Feeqa said...

Sley; 24 tahun ni

Maira Junoh said...

oh,ni la ayeppp (:

Nor atau Nad said...

bagi arr kopok kat ayep
ape arr makngah ni =___=

Feeqa said...

yah; yupp, ni ayep kitteww. hihi

Feeqa said...

nor; mana blh makan kopok, bebal dia nnt. haha